Passer dit herreur til dit outfit?

Sandaler, shorts, en T-shirt og et stilet guldur… Kan du også godt se fejlen?

Det er efterhånden glemt viden, men dit ur er den prik over i’et som dit outfit har brug for. Derfor er det vigtigt at dit ur også passer til resten af din stil. Om du er casual, traditionel, street eller en technørd er der et ur, som er lavet specielt til dig.

Før vi begiver os ud i et par eksempler, får du forklaret grundreglerne for herreure.

Drop lænken

Sort rem til sølv og brun rem til guld. Der er kun en måde at gøre det på. Lænken har ikke plads hos hverken gentlemen eller havnearbejdere. Er du mere aktiv er et sports-ur garanteret fristende, men du bør kigge efter et dykkerur. Ikke bare holder de bedre, men de er også lavet til at du kan bevæge dig frit med dem på.

Smaller is better

Et småt ur er som regel at foretrække. Det er muligt at købe ure, der gør dig sidetung og giver ekstra plads til complications, der er alt, som er ekstra på uret som f.eks. tachymeter, kompass el.lign., men dette gør ikke nødvendigvist noget godt for din stil. Et diskret ur passer til både klassisk og casual.

Classic

Ved siden af ses en sammensætning af et Calvin Klein ur med en blank, sort læderrem sat sammen med en sort læderjakke.
Kombinationen giver et flot helhedsudtryk. Det er også vigtigt at lægge mærke til at der ikke er nogle complications på uret. Ved at droppe disse gadgets kan man opnå et mere simpelt og ”tall dark stranger”-look. Accessories til kvinder

ur2Smart

Hvis man er mere til iværksætteri og teknik er det elegante IWatch måske lige, hvad der skal til for at fuldende din stil. Her virker uret ikke blot som en tidsviser, men som et budskab om kontrol og overblik. Sammen med en charcoal blazer eller til en hvid striktrøje kan du opnå elegant look uden af prale for meget via beklædningen. Selve urkassen passer til nutidens mode om at holde uret så kleint som muligt. Det forventes at næste udgave bliver mindre end det nuværende IWatch, hvilket vil lade uret passe rigtig godt ind selv, hvis det forventes at du er pænt påklædt.

Så når du er ude og vælge et ur så kig dig grundigt om i klædeskabet først, så du er fuldstændig sikker på, at dit ur passer til din personlige garderobe.

 

Accessories til mænd

Rødvin fra USA

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *