En verden af varierede og specialiserede bh’er

af Malthe Sporring

Bh’er er et af de vigtigste stykker tøj en kvinde ejer. De støtter et af de mest erogene og følsomme zoner på hele kroppen, og det er derfor vigtigt, at de er behagelige, ordentligt støttet og ser godt ud, når du vil have dem til, at se godt ud. Heldigvis er der utroligt mange specialiserede bh’er, der passer til alle specifikke behov. Her er nogle af de mest populære.

Inden vi begynder, er det vigtigt, at nævne, at du skal sørge for, at bh’en passer på din krop, før du køber den. Hvis ikke bh’en passer til din kropsform, kommer den hverken til at være behagelig eller se godt ud. Det er ikke altid let, så hvis du er i tvivl, kan du bede en medarbejder i tøjbutikken om at hjælpe dig; det er nemlig også en del af deres job.

BH'er

Behagelige bh’er

Nogle gange er det vigtigste for dig bare at kunne gå i noget, der er luksuriøst og meget behageligt. Her er to behagelige bh’er.

Bh uden bøjle

Bh’er uden bøjler, nogle gange kaldt ”wireless bh’er” er nogle af de mest behagelige bh’er, på grund af manglen på en hård og striks bøjle. De er en klar go-to, hvis du leder efter en utroligt behagelig bh. Du skal blot være opmærksom på, at de af samme grund ikke giver lige så meget støtte, som normale bh’er gøre.

Indbyggede bh’er

Trøjer med indbyggede bh’er føles næsten som om, at du ikke har nogen bh på. De har heller ikke nogen bøjle, og er for det meste lavet af meget blødt stof, hvilket gør dem utroligt behagelige, især til at sove i. Kvinder med brug for ekstra støtte, bør lede efter trøjer med ekstra indbygget polstring.

 

Attraktive bh’er

Mange bh’er er specielt skabt til, at få dig til at se mere attraktiv ud. Her er et par af de mest populære.

  

Convertible

Convertible bh’er er perfekte til kvinden med det varierede klædeskab. En convertible bh har straps, der kan tages af og på, og arrangeres på alle mulige måde; i et kryds, kun over en skulder, i en bue over nakken, osv. Dette gør, at du kan matche din bh specifikt med en hel masse tøjsæt, hvilket vil give dig et meget stilet look.

Push-up

En push-up bh er skabt med ekstra stof i bunden for at skubbe dine bryster op til, så det får dem til at se fuldere ud. Dette skaber en mere prominent kavalergang, der kommer til at se meget attraktivt ud. Balconette- og demi bh’er giver også et lignende resultat.

Minimizing

I kontrast til en push-up bh er minimizing bh’er til kvinder, der gerne vil få deres bryster til at se lidt mindre ud. En minimizer bh presser brysterne sammen, så de ser cirka en kop mindre ud end normalt. Dette kan få dig til at føle dig mere attraktiv, hvis du føler at dine bryster er for store.

Bh’er med blonder

Bh’er med blonder er i følge nogle mennesker noget af det mest sexede lingerie. Bh’er med blonder kommer i alle mulige forskellige typer og variationer, men essensen er, det teasende ved at vise blot lidt af huden inden under. Og selvfølgelig det æstetiske ved de smukke blonder.

 

Usynlige bh’er

Hvis du gerne vil vise dig frem med en flot strapless kjole, eller er træt af at folk kan se din bh straps gennem t-shirten, er der et par bh’er hvis job er, at støtte dine bryster i al hemmelighed.

T-shirt bh

En T-shirt bh har støbte cups, og er skabt uden seams eller lignende. De kommer tit i low-key farver, og er skabt til ikke at kunne ses gennem tætsiddende tøj. Du kan derfor gå i stramme kjoler, uden at silhouetten af din bh ødelægger dit look.

Strapless/Bandeau

Strapless bh’er er skabt til at vise skuldrene i kjoler uden straps. Dette skaber et meget mere rent og attraktivt syn ved de bare skuldre. Siden der ikke er straps i bh’en, er det vigtigt, at den er stram, så du stadig får støtte. Generelt skal du søge efter cirka en størrelse under den, du normalt bruger. Kvinder med større bryster kan også lede efter en med et bredere bånd for ekstra støtte.

Adhesive

En adhesive bh har hverken bånd eller straps, og giver derfor ikke meget støtte til brysterne. De er til gengæld perfekte til kjoler uden straps eller med synlig ryg, da de får dig til at se bh-løs ud. Der findes to typer; engangs bh’er lavet af papir og genbare silokone bh’er, der kan vaskes. Det kan anbefales at bære en kjole der er stram lige under brysterne, for at hjælpe bh’en med at give støtte.

 

BH'er

Bh’er til sport

At træne uden sports-bh kan faktisk være meget sundhedsskadende. Især intens træning kan skabe smerte i brysterne. Derfor er det essentielt at du har en bh på, der giver ekstra støtte til brysterne.

Til dem med store bryster

Du skal lede efter bh’er der fokuserer på at indkapsle brysterne hver for sig. På den måde undgår du et uattraktivt ”uniboob” look, og samtidig kan du træne i noget meget behageligt.

Til dem med små bryster

Det er stadig vigtigt at have en sports bh på, selvom dine bryster er små, der er bare ikke behov for lige så meget støtte. I kontrast til bh’er til store bryster, har du ikke brug for at indkapsle brysterne lige så meget; det kan faktisk være dårligt at gøre det. Led efter compression bh’er der fokuserer på, at presse brysterne mod din krop.

 

Smarte bh’er

Amme-bh

Amme-bh’er er skabt, så du kan åbne og lukke for flapperne på din bh ved skuldrende. Dette betyder, at det er super let og hurtigt for dine børn at kunne amme, og let at få bh’en på igen.

Bh’er med vibration

Ny teknologi har skabt bh’er med indbygget vibrationer, der kan styres med en smartphone. Dette kan hjælpe dig med at være mere intim i et long-distance parforhold.

 

Med denne her viden, håber jeg, at du nu ved lidt mere om bh’er, og hvor mange forskellige, specifikke typer der er. Så næste gang du føler, at din nuværende bh, af hvilken som helst grund, ikke er tilstrækkelig, så ved du hvad du skal gøre. Så ved du hvilken bh du skal købe.

 

Var der noget essentielt vi glemte at nævne om bh’er? Efterlad en kommentar med dit svar!

 

Find en BH der passer lige til dig

Billeder af: http://bit.ly/1omYGYY

 

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *